Miről van szó?

A Codemasters™ F1 Online: The Game™ autós játékának magyar közösségi oldala, legfrissebb hírekkel, magyar nyelvű bemutatókkal. Légy te is a magyar közösség része!

Magyar játékosok

Kérem az aktív játékosokat, hogy az f1online@indamail.hu címre küldjék el a játékban használt nevüket és csapatuk nevét, hogy a listában megjelenhessen.

JátékosnévCsapatnév
flag_small.png nistv4n N'Team Hungary

Címkék

Archívum

12

júl

A blog célja nem csupán a játék bemutatása, újdonságok, frissítések közlése, hanem a magyar játékosok egy helyre gyűjtése is. Jelenleg nem létezik olyan magyar portál, fórum, ahol a játékosok tudnának kommunikálni, ez a funkció pedig a játékból is hiányzik egyelőre.

Ezért kérnék minden látogatót, hogy ha van ismerőse, aki játszik, szóljon neki, hogy jöjjön közénk, és alakítsunk ki egy magyar közösséget. Ha az érdeklődők száma indokolja, akár egy fórumot is lehet készíteni, ahol több témában lehet beszélni, egyelőre azonban használjuk a blogmotor által kínált hozzászólási lehetőséget.

A játékosok összegyűjtése érdekében kérném, hogy aki aktív játékos, a bejegyzéshez egy kommentben vagy email-ben az f1online [at] indamail.hu címre küldje el a játékbeli nevét és a csapata nevét! Köszönöm

süti beállítások módosítása